Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 7 juli 2010

"Bröllopsdag"

Av irmelin - 7 juli 2010 22:18

Det är visst fler än vi som förbereder sig för mitt och sambons stundande bröllop. På den bloggande systerns blogg har det bevisligen förekommit mycken bröllopsförberedande aktivitet. Några av bloggrubrikerna är till och med döpta till "bröllopsdag".  Men med tanke på att hon och hennes man är värdpar åt oss så känner jag mig ganska så lugnad av den febrila aktiviteten.


Jag och sambon har sysselsatt oss med att anmäla valutaväxling på banken inför smekmånaden. Nej gott folk, jag är inte så dum att jag skriver vad valutan heter och därigenom avslöjar något kring vårt hemliga resmål. Efter bankbesöket for vi till Grangärde för att lämna hindersprövningen samt provduka uppe i festlokalen. Det var nog tur att vi kom för personalen upptäckte genom vår förfrågan att hälften av bestickuppsättningen är på okänd vift. De skulle givetvis ordna så att detta fanns på plats inför den stora dagen, men jag såg nog att de blev lite oroliga.  Tillbaka i staden hann sambon inhandla sig och bestmannen två sidennäsduken som ska pryda smokingfickan. Eftersom "prins" Daniel inte hade någon knappnålsblomma utan näsduk ska inte man man vara sämre. I nuläget är "ju billigare desto bättre" ett ganska välanvänt uttryck i vårt hus och där stämmer det sistnämnda bra in och så får det bli.


Eftermiddagen tillbringades hos de blivande svärföräldrarna. Fika och mat och trevligt sällskap!


Under kvällen befann jag mig givetvis som vanligt i stallet. Jag fick sällskap ut av Freja på Simba och Anna till fots. Vi skrittade upp till ett par klättringsbackar där Freja imponerade på mig stort genom att våga klättra i lika brant sluttning som mig och Goliath. Den tjejen kommer ha samlat på sig en mängd bra erfarenheter och lärdomar när hon blir större och klarar sig mer själv. På hemvägen var det Goliaths tur att imponera på mig genom att närma sig skolskritten där han började trampa bak och lyfta fram. Han är såå cool den hästen!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se