Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

En släng av...

Av irmelin - 15 juni 2010 18:23

...magkatarr har tagit min kropp i besittning. Det började med att jag åt alldeles för mycket goda kaksmulor med glass en kväll och sedan har det fortsatt på grund av för mycket att göra.


Igår hann vi kika på ett mycket intressant hus och därefter en mycket intressant bil för att sedan baka hemmagjord pizza innan sambon skulle iväg på fotbollsmatch.


Idag skyndade jag mig att tvätta håret för att vi sen ska åka till sambons parents för tacos. Egentligen inte stressigt alls men det skulle ringas samtal hit och dit och när man väl är uppe i varv är det svårt att stressa av.


Imorgon är det jobb, besök hos floristen, provkörning av bil, samtal väntas angående hästens bete och till sist ska jag hinna rida två hästar på kvällen. Jag har både Goliath och ponnyn Ella eftersom hennes fodervärd är bortrest några dagar.


Torsdag innebär jobb, hovslagaren kommer för helskoning, besök hos prästen i Grangärden, ridning av två hästar.


Fredag, jobb och ridning av två hästar.


Lördag blir det AR-kurs i Grangärde kl 9 till ca 18 samt ridning av två hästar.


Söndag blir det uteritt tillsammans med goda vännen Anna samt hennes dotter Freja- som jag tränar.


Och sen är det måndag igen, om jag inte minns fel.


Att ha tider att passa är något som verkligen kan stressa upp mig, speciellt om flera aktiviteter sammanfaller under samma dag och jag måste gå från det ena till det andra utan att hämta andan emellan. Jag är nog inte riktigt gjord för annat än att ta dagen som den kommer. Trots den struktuerade och välordnade personlighet jag är. Och trots att jag ser fram emot de flesta av aktiviteterna som är inplanerade. Magkatarren trivs iaf som fisken i vattnet, den fulingen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se