Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

NH kurs och långritt

Av irmelin - 13 juni 2010 18:38

Igår for jag och två vänner till Janolsgården på NH-kurs. Fy så trevligt vi hade!

Och ju mer det regnade och desto frusnare vi blev, ju roligare hade vi. Dessutom var det lärorikt tack vare det utmärkta tränaren Rebecca Östh från Horse-Vision som på ett positivt och logiskt vis förklarade för oss noviser. Eftersom jag tränat en det naturlig hästhantering enligt Pat Parellis system tidigare kände jag igen en hel del av övningarna, men hade ändå stor behållning av det som erbjöds. Man blev GANSKA sugen på att ta med sin egen häst på kurs...! Som tur är har vi Mikaela som jag tränar AR för, hon kan även instruera inom NHn så hon ska komma ut till oss någon dag framöver.


  


Trots regnet var jag och min vän polisen sugna på en ridtur framåt kvällen och gav oss iväg på smått okända vägar. Upptäckte härliga grusvägar som löpte utmed vattenfyllda kanaler, rofyllda sjöar och lugnande skogar. Hästarna jobbade på fint och vi kunde lufta våra tankar om både det ena och det andra. Djupa samtal på hästryggen löser troligtvis de flesta problem! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se