Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Bloggorken tryter när verkligheten tar över

Av irmelin - 31 maj 2010 21:58

Nu ligger jag verkligen back på inlägg här. Det finns ett flertal större händelser som jag definitivt skulle vilja skriva om, men vem orkar det?


Såå...idag har jag pratat med min underbara föredetta halvkollega som likt en räddare i nöden lovat att hon ska ändra min klänning inför bröllopet. Tack kära Ywonne! Det medför att jag och sambon får fira midsommar nere i Västergötland hos min härliga familj, samt kan infinna mig i Grangärde på en AR-clinic den helgen som var bokad för nerresa till en början.


Jag har dessutom gått på HLR-utbildning för barn under tre intressanta kvällstimmar idag. En manlig undersköterska från IVA i Falun kom ut och instruerade oss, oerhört intressant att höra en detaljerad sida ur vårdens perspektiv när man i vanliga fall inte kommer i kontakt med dem särskilt ofta. Som tur är.


Nu är det läggdags, sambon har redan börjat göra sig redo för att krypa ner och då vill jag inte vara långt efter!


Godnatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se