Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Det vankas överraskningar

Av irmelin - 21 maj 2010 18:42

Idag fick jag ett mystiskt brev på posten med hälsningar från Räddningspatrullen. Jag anade oråd så fort jag plockade upp det ur brevlådan och lät det nog faktiskt med flit ligga en stund längre på hallbyrån än nödvändigt.


När jag öppnade och läste bekräftades både mina och min kollega Barbaras misstankar. Det är möhippe-time! Fjärilar? Jo tack! Jag ska tydligen utrusta mig med bikini, simglasögon, necessär med nödvändigheter, pyjamas, aftonblåsa och alldeles vanliga kläder. Vandringskängor, kamouflagesmink och komradio finns på plats. Det som oroar mig mest är de där rackarns simglasögonen. Jag gillar ju verkligen inte att simma och allra helst inte under vattnet. Som tur är äger jag inget dylikt och hoppas på detta sätt slippa undan förestående prövning av vattenart. Detta om bikini kan jag överleva, jag har ju hela kvällen på mig att raka både här och där!


Finurliga sambon hävdar att han inget vet om morgondagen. Han hade redan bokat in mig för någon slags överraskning imorgon men påstår såhär i efterhand att detta alls inte ingick i hans planer och att han fått avboka sitt upptåg. Jag undrar jag....


Jag tänker: såndär prickskjutning på varann (vad det nu heter igen), bubbelbad, middag, utgång, sova över.....fast jag har nog inte ens gissat hälften rätt.


Och jag vet ju inte ens vilka räddningspatrullen består av?! Är det några jag känner?? Jag har ju inte såå många vänner här i L-vika. Ett par i F-lun. V-götland tar för lång tid att åka. Hm....men en grej gör mig fundersam. Ringde brudtärnan igår utan något svar och hon har heller inte försökt ringa tillbaka. Mystiskt...eller??


Wish me luck! (Och ser ni något som liknar mig yrandes omkring nånstans alldeles övergiven kan ni väl ha vänligheten att ringa min blivande man så får han hämta mig!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se