Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

Goliath har fått en mamma!

Av irmelin - 13 maj 2010 15:49

Eller ja, han har ju alltid haft en mamma men jag har inte vetat vad hon hette. Idag var nämligen Goliath ägare Fia på besök och hon berättade att mamman hette Ripella och fanns reggad. Jag har sett ett foto på Ripella genom Fia och mor och son är lika som bär med sin svartbruna färg och breda bläs. Snyggingar båda två alltså! Gick in på STC och kollade upp mammans härstamning och fick på så sätt fram halva Goliath stamtavla - kul! Lyckades även leta upp ett foto på morfar Lappello, de är faktiskt rätt lika i kroppen han och dottersonen.


  


Hann med en ridtur i regnet innan Fia kom och Goliath var riktigt cool idag, lite seg på bortvägen och piggelin på hemvägen. Han hade nog helst velat följa med de andra ut i hagen efter att ha stått inne ett par timmar extra pga hällregnet. Vi fick i alla fall till ett par riktigt trevlig öppnor åt båda hållen när han förstod att det var jobbdags och inte springdags. Fia försäkrade mig förresten återigen om att hon fortfarande vill sälja honom till mig! Vet inte vad jag skulle göra utan min guldklimp så jag är verkligen glad över att hon känner förtroende för mig!


Passar även på att säga Grattis till två duktiga ekipage nere i Västergötland som varit iväg på sina första dressyrtävlingar och kom hem med rosett!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se