Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Ett överraskande samtal

Av irmelin - 27 april 2010 12:56

I söndags hade ett för mig okänt nummer ring både hem till oss och på min mobil och på röstsamtalet fanns ett meddelande inspelat. " Hej! Det här är Gunilla, vi red ihop en gång förra sommaren hos Anette. Jag vet inte om du kommer ihåg mig men jag har tänkt på dig och nu ska vår granne sälja sitt hus..."


Vilket komihåg! Gunilla berättade redan under den ridturen att deras granne skulle sälja sitt hus framöver och i helgen hade hon äntligen sprungit på grannen och passat på att fråga om huset. Grannen med familj hade hunnit flytta till en annan ort men inte sålt huset än utan tänkt lägga ut det till mäklare nästa vecka. Gunilla berättade tydligen om mig och sambon och att hon gärna skulle vilja ha oss till grannar, så det var bara för oss att ta kontakt med grannen om vi var intresserade - innan det lades ut hos mäklare.


Vilken grej! Gunilla var verkligen världens gulligaste och henne skulle jag gärna ha till granne. Nu ligger ju detta hus mitt i ett eftertraktat bostadsområde inne i stan så frågan är vad priset skulle ligga på...dessutom finns ju inget stall :) Men det kan alltid vara värt att kika iaf! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se