Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Senast den 3 maj klockan 24:00!

Av irmelin - 26 april 2010 17:08

...ska man ha deklarerat. Och nu är det gjort, en stor börda har lyfts från mina axlar. Det finns ju faktiskt bra mycket roligare saker att pyssla med än att räkna ut hur många dagar, hur många mil och hur många kronor jag skulle vilja ha reseersättning för. Det blev en del iaf...räknade på 11440 kr som jag i runda slängar lagt ut på bensinen till och från jobbet under förra året.


För året 2010 blir det nog tyvärr inte lika mycket slantar att dra av då jag fått så nära och till och med kan cykla. Åjodå! Jag har faktiskt cyklat, till och med överträffat min egen ambition och cyklade även idag när jag hade öppning halvsju på morgonen. Lite stolt över mig själv :)


Imorrn blir det däremot bil för att jag ska hinna ut till stallet där min vän Anna och hennes dotter Freja väntar på ridlektion för mig. Det ska bli riktigt kul! Freja har blivit fodervärd till russet Simba och nu ska jag få äran att träna dem litegrann. Det blir både NH och AR har jag tänkt. Förhoppningsvis kan jag rapportera om framstegen, om nu deras lärare lyckas med sin uppgift!


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se