Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

BB-helg!

Av irmelin - 5 mars 2010 13:08

Snart är jag äntligen på väg! Ner till Västergötland styr jag och bästa Anette färden för att se och lära mer om den Akademiska Ridkonsten av mäster Bent Branderup. Kursen hålls hemma hos inte mindre än riddare Christofer Dahlgren och hans lika duktiga sambo Rebecca Östh. Som vi sett fram emot denna resa!!


Vi ska bo hemma hos mina föräldrar och på nervägen hinner vi slinka in på både Till Häst, IKEA och Elgiganten. Den sistnämnda har jag redan besökt idag när jag skulle införskaffa ett minneskort till digitalkameran för att filma de vackra hästarna som skall beskådas i helgen. Men såklart, minneskortet fungerar inte när jag satte det i kameran. Så nu blir det byteshandel på affären i Örebro där jag minsann kommer att uppgradera mig till en riktig filmkamera och inte ett litet fånigt, icke-fungerande, minneskort. Sådäså! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se