Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Sjuk på riktigt

Av irmelin - 16 februari 2010 20:02

För första gången i mitt liv är jag sjuk på riktigt. I alla fall om man räknar att det är första gången jag får en medicin utskriven från vårdcentralen. Den här gången handlade det alltså inte om en vanlig förkylning utan om ett elakt förkylningsvirus som har gett mig luftrörskatarr. Katarren har inte behandlat mig väl. Jag har hostat i cirka tre veckor och det blir bara värre, hostar tills jag inte får luft, hostar halva nätterna till min sambos förtret, hostade en natt tills jag kräktes X 2. Men nu har jag ju fått medicin. En inhalator. Det retliga är att jag bara tänker på rullator varje gång jag ser den där lilla manicken och känner mig därför som en pensionär. Med tanke på hur matt och darrig jag har blivit så är det väl närapå sant.


Egentligen borde jag ha varit hemma från jobbet några dagar och vilat min hosta. Men nu har jag råkat fått ett nytt jobb och då är det bäst att vara på plats. Idag träffade jag en av mina två blivande kollegor, det visade sig att vi hade träffats tidigare ute i mitt gamla stall. Hon var och är väldigt trevlig och lätt att umgås med, lägger man dessutom till att hon är hästfantast så kan det inte bli bättre!Det ryktas (haha) att även kollega nummer två är hästfrälst så jag antar att det inte kan bli bättre :)

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

17 februari 2010 11:14

Lilla gumman då!
Vad jobbigt. Om du får meducin är det nog inte bara ett virus utan kanske till och med en BASSILUSK. Huga!

Ät choklad. Det är bra mot hosta. Det har Förundersökningsledaren lärt mig.

http://blogg.zettervall.se

 
Ingen bild

Emma

18 februari 2010 11:17

Grattis till nya jobbet! Vad är det för jobb? Fortfarande förskola? Kram och krya på dig!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se