Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Rubrik saknas

Av irmelin - 30 december 2009 12:14

Nu är det dags igen, sitter i bilen på väg ner till västergötland där min familj har samlats för att fira en andra jul. Vi ska givetvis också hinna med nyårsfirandet så återigen får man spänna ut skärpet och ladda för flera dagars ätande. Det ska bli riktigt härligt! Ja, inte bara för matens skull. Jag gillar faktiskt sällskapet också. Något annat jag gillar är min ena julklapp som jag överraskande nog fick av sambon- en splitter ny mobil av dyrare och mer avancerad art än vad jag själv skulle kostat på mig. Som ett brev på posten bjuder mitt telenät på gratis surf fram till årets slut. Vilket lyckosamt sammanträffande! Så ni kan ana varför jag plötsligt har både tid och råd att skriva här.. Jag upptäckte dock att packningen inte blev komplett inför resan. Laddaren till supertelefonen ligger hemma, boken jag håller på att läsa ligger på bordet, ridkläderna hänger på kroken och schampot står på hyllan. Det får mig däremot att inse vad beroende man är av grejer..som om den insikten vore brand new! Därför tänker jag ta min glömska med ro, för den gången. Förresten ringde bloggsystern precis så jag fick ett ypperligt tillfälle att göra henne avundsjuk på mitt bloggande i bilen. Undrar nu vad hon önskar sig..synd bara att det är långt kvar till nästa jul! Kör lugnt på vägarna mina vänner, speciellt om ni ser en mörkt röd avensis komma farande i innerfilen..!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

30 december 2009 22:24

Ha en härlig vistelse hos din familj och så vill jag passa på att önska dig ett riktigt GOTT NYTT 2010!
Nyårskramar från Lotta :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se