Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

Ett ålderstecken

Av irmelin - 22 december 2009 21:36

Här om dagen överraskade jag en god vän med en mycket vacker rustik träkruka där man planterat hyacintlökar. För en extra tanke hade jag även köpt en Paradis-ask. Redan när jag inhandlade gåvan tänkte jag att det där skulle jag allt själv vilja få! Två dagar senare kan jag fortfarande inte sluta tänka på den där träkrukan, det är till och med så illa att jag överväger att gå och köpa mig en och ge till mig själv i julklapp.


För fem år sen hade jag aldrig kommit på tanken att ge bort en blomma och choklad. Det är ju sånt som "gamla människor" gör... Än mindre önska mig något sådant själv... Hur ska det här sluta?!

 
ANNONS
 
Ingen bild

syster yster

23 december 2009 15:37

Dà har jag varit gammal lànge...choklad och blommor àr vàl toppenpresenter àven fòr unga kvinnor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se