Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

Storstädning

Av irmelin - 3 december 2009 21:33

Ibland, mycket sällan, händer det att jag och sambon med gemensamma krafter gör en storstädning i huset. Ikväll var en sådan kväll. Oftast har det inget med frivillighet att göra. Denna gången krävde sambons förestående kalas en rejäl uppfräschning av hemmet. Varje gång detta fenomen inträffar känns det otroligt motigt men efter en liten stund inser jag att...joo, det är faktiskt rätt trevligt att städa. I alla fall efteråt :)


Sambon fyller som sagt i morgon men blev ordentligt avfirad igår kväll när vi tog bilen till Falun och såg Julkonserten med Måns Zelmerlöv, Sonja Aldén, Shirley Clamp och Sanna Nielsen. Det var otroligt vackert och känslorysande, ville aldrig att det skulle ta slut. Jag och sambon blev så upp i gasen att vi var tvungna att sjunga julsånger hela vägen hem. Hur Hakuna Matata kom in i sammanhanget kan jag dock inte förklara...


Jag ska faktiskt också få en present, eller kanske ska man kalla det för julklapp i dessa tider. Den kommer lite tidigare än planerat men är så välkommen. På lördag kväll anländer nämligen charmtrollet Goliat till stallet i Gonäsheden där jag häckar när jag har tid. Goliat är en sexårig svar kallblodstravare som jag och stallägaren ska vara delfodervärdar på. Gissa om undertecknad är glad! Min jul är redan gjord :)


  

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

17 december 2009 09:40

Har du inte städat klart snart?

http://blogg.zettervall.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se