Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Mitt drömställe

Av irmelin - 21 oktober 2009 16:50


Nu MÅSTE jag helt enkelt uppdatera bloggen för jag har blivit kär! Jag ska ta hela historien från början...


I måndags surfade jag som vanligt in på hemnet.se och suckade lite för mig själv eftersom det med all säkerhet inte skulle finnas något intressant hus för oss den här gången heller. Plötsligt var det som att tiden stannade och ett helt gäng grällt blinkande neonskyltar lockade min blick i värsta american motel-anda!! Det jag såg på jobbets nya dyra plattskärmar var ett litet rött hus uppe på en höjd med utsikt över sjön Väsman. Det fanns både en stor gräsmatta och ängsmark vid skogsbrynet där möjligheterna var många om man ville ha häst. Huset användes egentligen som fritidsboende men hade några sovrum, ett vardagsrum med öppen spis, badrum med en liten bastu och fullt med träspont som givetvis måste målas. Det ligger lantligt men ändå bara tio minuter från stan.


I mina ögon var det alldeles perfekt! När jag kikade vidare upptäckte jag att vi inte är hemma på visningarna så efter ett överläggande med sambon ringde jag upp mäklaren och har till slut lyckats boka in en visning om cirka två veckor.


Förutom att det är alldeles perfekt finns det ju en del nackdelar...eget vatten, eget avlopp som kan krångla, direktverkande el...en sambo som är högst skeptisk... Men nu tänker jag göra mitt allra bästa inom övertalningsbranschen- såvida huset inte har mörkare sidor än de vi kan upptäcka på direkten. Det här huset är menat för oss!  Jag kommer gråta floder om det inte blir vårt...


http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/536655


Och nåde den som ger sig in i budgivningen!!

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

22 oktober 2009 18:22

Go for it girl!

http://blogg.zettervall.se

 
Ingen bild

Emma

25 oktober 2009 18:28

Det såg ju jättemysigt ut!! Hoppas övertalningen går bra! Om man inte vill använda sig av direktverkande el så finns det en smart uppfinning som kallas luftvärmepump! Det har vi och är väldigt bra! Vi använder bara enstaka element och lite grann, fler och mer när det är jävligt kallt ute (typ -20 grader)...! Lycka till! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se