Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2009

I väntan på

Av irmelin - 9 oktober 2009 15:06


Jag har haft ett ofrivilligt uppehåll från bloggandet ett tag. Detta på grund av att jag har mycket om och kring mig och när jag får en ledig stund dör jag i soffan litegrann innan sängen kallar.


Det har i varje fall hunnit hända en intressant sak i mitt liv på den tid som passerat sen sist. Vi har tittat på en mysigt hus, jag och sambon. Kvinna som jag är inredde jag det genast i mina tankar och håll tummarna när budgivningen startade. Kvällen innan budgivningen skulle avslutades fick jag en oroväckande känsla av att det där huset inte skulle bli vårt. Och mycket riktigt, buden steg högre än vad vi bestämt oss för att lägga. Men tur var väl kanske det, till och med mäklaren kommenterade att prissumman var mer än vad huset var värt. Så nu känner vi oss ganska tillfreds med slutresultatet och är tillbaka på ruta ett igen. Utan hus.


I väntan på att just VÅRT hus ska dyka upp dricker vi vin, lyssnar på Smokey och lär oss att tapetsera i ett av de små sovrummen i vår bostadsrättsvilla. Det är inte så illa det heller!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se