Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Bordsplaceringstips och annat pyssel

Av irmelin - 23 augusti 2009 11:13

Igår slog förkylningen till, den som sakta men säkert smugit sig på mig under veckan. Tack vare eller kanske beroende på den jobbstress som varit under veckan som nybliven arbetslagsledare, blommade sjukdomen ut när jag äntligen fick slappna av och vila. Halsont, en vidrig huvudvärk som satte balanssystemet ur funktion, feber och allmänt illamående. Svininfluensa, skojade sambon, men med tanke på att jag idag endast känner av halsontet så tror jag inte att det var så farligt.


Att vara sådär halvdålig så att man i alla fall orkar sitta uppe och fördriva tiden med intressanta saker passar mig alldeles utmärkt idag. För jag har börjat intressera mig för mitt kommande bröllop i det avseendet att jag funderar på dukningar, pyssel och annat prassel. Eftersom sambon anser att man inte måste planera tio månader i förväg har jag kunnat gotta mig i alla tips helt på egen hand och kommer således ha massor av idéer klara när han väl ska vara med och besluta om hur vi ska ha det på vår stora dag.


Internet är alldeles förträffligt när det gäller tips och idéer, allt knep och knåp som folk sitter med hemma. Detta är nu tillgängligt för oss andra som har begränsat med fantastiska idéer och just nu känner jag mig lite bakom eftersom jag är fullt övertygad om att ni andra redan hittat alla underbara bloggar. För mig är det som att glänta på locket till kantarellkorgen (nu blev liknelsen med kantareller just för att detta med bloggarna känns som när jag plötsligt finner en hel driva med gyllengula kantareller som gömt sig under täcket av fint skogsgräs och man aldrig kunde ha föreställt sig att det skulle finnas så mycket gott just där). Jag tänker inte i klartext avslöja vad jag överväger att inspireras av till vårt bröllop men ni får adressen till Husmusens delikata blogg där jag fann dessa läckerbitar:http://husmusen.blogg.se/category/dukningstips.html


Mycket nöje!


Nu bär det av på höstpromenad innan det lagas köttfärsbiffar med västerbottenost, klyftpotatis och morotsstavar i ugn samt rosépepparssås med tillhörande sallad. Kanske kommer det en överraskning efter promenaden...! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se