Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Allmän rubrik

Av irmelin - 15 augusti 2009 17:01

Jag får nog lov att inse att det är väldigt svårt att bara hålla sig till ETT ämne i nya inlägg. I alla fall om jag ska låta det gå så lång tid mellan gångerna. Så idag blir det ännu ett "allmänt" inlägg.


Idag har jag och sambon varit på Svanskogens golfbana igen. Vi ställde ingen klocka eftersom sambon haft "fredagskul" med fotbollslaget kvällen innan och för egen del så stannade jag uppe och såg på filmen The Island. Den är faktiskt rätt bra och som tur var, var det rätt länge sen jag såg den sist så jag kom inte ihåg sista hälften av filmen. Ute på golfbanan var det ett sällskap om elva personer som hade bokat tiden straxt innan vi kom dit och de var dessvärre inte så talangfulla. Iaf inte den gruppom fyra medelsålders herrar som gick ut före oss. Jag kunde glatt konstatera att inte ens jag behövde skämmas! Dessutom håller jag tydligen en ganska jämn nivå just nu vad gäller slut-score. Som sagt är jag inte sååå bra, sambon är betydligt bättre men han har ju fördelen att ha bollsinne -något som jag totalt saknar, men det är skönt att kunna känna sig nöjd när man hålar ut på nian. Idag förbättrade jag dessutom min teknik, tack vare sambons uppmärksamhet på vilka muskler jag spänner. Tydligen har jag råkat spänna min vänstra arm istället för den högra, till följd att jag hindrar baksvingen istället för att få extra kraft i tillslaget. Hör ni?! Jag pratar nästan som en RIKTIG golfare!


Jag måste även ta tillfället i akt och avslöja vad en fågel viskat i mitt öra, numera innehar jag titeln "arbetslagsledare"! Konkurrensen var stenhård och chefen stod länge och valde mellan...eller nej, det var ju faktiskt bara jag som ansökt hos oss på förskolan. Men det kan bero på att ingen annan verkar ha något som helst intresse av att bära hundhuvudet samt att jag varit öppen med att jag känner mig motiverad till det. I nuläget känns det perfekt, jag har många idéer som kan vara värda att testa och jag blir en erfarenhet rikare. Jag vet att det kan bli tufft och att jag kommer få stå på mig i vissa fall inför vissa personer. Men jag har också andra kollegor som tänker likt mig och där kan jag få stöd och råd kring vad som är värt att beakta i utvecklingen av vår verksamhet. På måndag kväll har vi vår första arbetslagsträff...eldprovet!


Här om dagen fick jag ett sms från ägaren till min medryttarhäst Kalle. Han kommer så äntligen hem om lite drygt en vecka och jag kan knappt bärga mig. Det ska bli alldeles fantastiskt roligt att få rida kontinuerligt igen och få min behövliga terapi på hästryggen. Det verkar som att jag ska kunna ta mig ut till stallet tre dagar i veckan i höst, förutom var tredje vecka då det blir två dagar eftersom jag kommer att gå på rullande schema med stängningar. Jag och sambon har slitit vårt hår över hur vi ska få ihop det med bussar, bil och träningar. En andra bil ligger ganska nära tillhands just nu...frihet är värt ganska mycket när det kommer till kritan. Det är dock bara att pröva och se hur vi står ut med färdmedlen.


Nu ska jag fortsätta på min nuvarande bok, Mina Hemligheter av Sophie Kinsella (hon som skrivit shopaholic-serien). Den är riktigt rolig och innehåller alla vansinnigt roliga och prekära funderingar och situationer som en kvinna i sina bästa år kan ställas inför. Väl värd att läsa om du är av det kvinnliga könet! 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

18 augusti 2009 16:17

Hoppas det gick bra på mötet igår!

Kul att du blivit lillchef syrran!

http://blogg.zettervall.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se